Logeren bij Bed in de Betuwe betekent even niets moeten en je volledig onderdompelen in een gevoel van luxe, comfort, rust en gastvrijheid. De B&B ligt op het idyllische Landgoed Heerlijkheid Hemmen, waar je je hoofd leeg wandelt en nieuwe energie opdoet. Je slaapt op een heerlijk boxspring bed met donzen dekbedden en als je wakker wordt staat er een vers huisgemaakt streekontbijt voor je klaar.

Heb je zin in een sportieve dag? Stap dan na het ontbijt op de fiets om de Betuwe te verkennen. Er zijn tal van fietsroutes langs fruitbomen, prachtige boerderijen, pluktuinen en lokale verkoopstalletjes van honing, groente en fruit. Steek met het pontje over en geniet van het uitzicht over de uiterwaarden.

Na een dag buiten nodig ik je uit in De Beautykamer, de inpandige schoonheidssalon bij de B&B. Laat de dag de dag en ontspan tijdens een heerlijke massage of verwenbehandeling voor je gezicht. In de salon word je behandeld met de producten van het Italiaanse cosmetica merk Gerards. De biologische huidverzorgingsproducten zijn parfum- en parabeenvrij en niet op dieren getest.

Stap ’s avonds de deur uit voor een diner bij de Brasserie op het kerkplein om de hoek van de B&B, of wandel naar de pannenkoekenboerderij aan de Linge.

Ik hoop je te mogen ontvangen samen met je moeder, vriendin of partner!

Warme groet, Femke

Bed in de Betuwe
De Beautykamer
Kerkplein 5e
6672 LB Hemmen
telefoon: 0488 429612
e-mail: info@bedindebetuwe.nl en info@beautykamer.nl
website: www.bedindebetuwe.nl

De foto is gemaakt door Isabelle Renate la Poutré.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.