Logeren bij Bed in de Betuwe betekent even niets moeten en je volledig onderdompelen in een gevoel van luxe, comfort, rust en gastvrijheid. De B&B ligt op het idyllische Landgoed Heerlijkheid Hemmen, waar je je hoofd leeg wandelt en nieuwe energie opdoet. Je slaapt op een heerlijk boxspring bed met donzen dekbedden en als je wakker wordt staat er een vers huisgemaakt streekontbijt voor je klaar.

Heb je zin in een sportieve dag? Stap dan na het ontbijt op de fiets om de Betuwe te verkennen. Er zijn tal van fietsroutes langs fruitbomen, prachtige boerderijen, pluktuinen en lokale verkoopstalletjes van honing, groente en fruit. Steek met het pontje over en geniet van het uitzicht over de uiterwaarden.

De Beautykamer

Dompel je onder in een bad van rust en alleen aandacht voor jou en je huid. Dit vind je in De Beautykamer, gelegen op een prachtige plek op het landgoed Heerlijkheid Hemmen. In aansluiting op de prachtige natuur op het landgoed heb ik ervoor gekozen om met biologische producten te werken van het Italiaanse cosmeticamerk Gerards.

Ze zijn vrij van parabenen, parfum of synthetische werkstofjes en niet op dieren getest. (H)eerlijk en puur dus!

De producten worden per behandeling aangepast aan uw huidconditie. Tijdens de behandeling worden er etherische oliën of kruidenextracten toegevoegd aan de producten om de huid maximaal te voeden, herstellen of vernieuwen.

Je kunt bij De Beautykamer terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, harsen en verven. Maar mijn passie zit vooral in het geven van ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen en massages. Denk dan bijvoorbeeld aan een anti ageing caviar of collageen behandeling in kuurverband of als eenmalige boost voor je huid.

Laat de dag even los en kom compleet tot rust op de luxe comfortabele wellnessbank in de salon.

Zin in een verwenmoment? Je kunt je behandeling online inplannen via de website of de Facebookpagina.

Ik hoop je een keer te mogen ontvangen!

Warme groet, Femke

Bed in de Betuwe
De Beautykamer
Kerkplein 5e
6672 LB Hemmen
telefoon: 0488 429612
e-mail: info@bedindebetuwe.nl en info@beautykamer.nl
website: www.bedindebetuwe.nl en www.beautykamer.nl

Klik hier voor de Hemmense recepten.

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.