Puur en vol van smaak

Midden op Landgoed Hemmen ligt aan het Kerkplein Brasserie Heerlijkheid. Een gezellige brasserie waar Frank Schimmelpennink en Liselotte Tap samen wonen en werken. Alle taarten, lunch- en Franse dinergerechten worden door hen versbereid. De brasserie is een heerlijke plek en ligt prachtig tussen het kasteelpark en het kerkje en op een steenworpafstand van de bijzondere kasteeltuin.

Veel bezoekers combineren een bezoek aan de brasserie dan ook met een wandeling over het landgoed. Er liggen wandelkaarten en een speurtocht klaar om gratis mee te nemen.

Brasserie Heerlijkheid staat al ruim vijf jaar bekend om haar heerlijke zelfgemaakt gerechten. Je kunt er ook goed vis en vegetarisch eten en met eventuele allergieën wordt rekening gehouden.

“We houden het graag puur zowel in de smaak van de gerechten als in de presentatie”, zegt Frank Schimmelpennink. “Daarnaast maken we gebruik van zoveel mogelijk streekproducten. Verse biologische groenten zo van het Hemmense land, op uw bord bij de brasserie.”

Liselotte Tap: “We hebben het echt getroffen met deze mooie locatie. We zitten midden in de natuur en zijn ons daarom erg bewust van de veelzijdigheid van de seizoenen. De brasserie is een plek waar je, midden op landgoed Hemmen, elk seizoen gezellig geniet van verse gerechten met mooie bijpassende wijnen of biertjes. Zonder poespas, maar wel vol van smaak.”

“Brasserie Heerlijkheid is ook een bijzondere plek voor een feestje. U kunt er met familie, vrienden of collega’s komen lunchen, high tea-en of dineren. Vanaf 15 personen is de brasserie gesloten voor u en er is ruimte voor maximaal 30 personen. In de brasserie staat een spelletjeskast voor de kinderen en er zijn verschillende activiteiten die u met uw gasten kunt doen.

Brasserie Heerlijkheid heeft een eigen parkeerplaats en het is rolstoelvriendelijk. De brasserie is van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur geopend.

Brasserie Heerlijkheid
Kerkplein 10
6672 LB Hemmen
telefoon: 0488 84 91 72
e-mail: info@brasserieheerlijkheid.nl
website: www.brasserieheerlijkheid.nl

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.