Een samenwerking om trots op te zijn!

Midden op Landgoed Heerlijkheid Hemmen ligt aan Kerkplein 10 Brasserie Heerlijkheid. Een gezellige Frans Belgische brasserie waar Frank Schimmelpennink en Liselotte Tap samen wonen en werken. Alle taarten, lunch- en dinergerechten worden door hen versbereid. Een heerlijke plek tussen het kasteelpark en het mooie kerkje en op een steenworpafstand van de prachtige kasteeltuin.

“Eind 2013 hebben we samen een grote stap gemaakt”, vertelt Frank. “We hebben onze banen opgezegd en zijn een brasserie gestart in het geboortedorp van Liselotte.” Liselotte: “We volgden onze passie en dat we dit in Hemmen gingen doen was eigenlijk toevallig, maar wel erg leuk. Iedereen was natuurlijk nieuwsgierig en vanaf dag één liepen we eigenlijk al erg goed. Onze zelfgemaakte taarten en gerechten worden zeer gewaardeerd en we hebben dan ook een groot aantal vaste klanten uit de wijde omgeving, voor een groot deel zelfs van over de rivieren.”

Frank: “We zijn gelijk met lokale ondernemers gaan samenwerken, bijna al onze producten komen hier uit de buurt. Daarnaast organiseren we gezamenlijk verschillende activiteiten. Dit jaar starten we bijvoorbeeld een streekmarkt op het terrein van de brasserie met allerlei lokale producten. We serveren al een hondenmenu, maar willen dit jaar voor alle hondenbezitters een hondenshow organiseren. Genoeg te doen dus bij de brasserie.”

“Toen we hier begonnen hadden we alle vertrouwen dat het goed zou gaan lopen, maar dat we Brasserie Heerlijkheid zo succesvol zouden maken is voor ons heel bijzonder”, aldus Liselotte. “De goede voornemens die we hadden, zoals zoveel mogelijk ondernemers van Hemmen bij elkaar brengen, is gelukt en daar kunnen we met zijn allen trots op zijn. We hopen dan nog vele mooie jaren hier mee te maken, want Hemmen blijft een speciale plek.”

Brasserie Heerlijkheid
Kerkplein 10
6672 LB Hemmen
telefoon: 0488 84 91 72
e-mail: info@brasserieheerlijkheid.nl
website: www.brasserieheerlijkheid.nl

De foto is gemaakt door Isabelle Renate la Poutré.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.