CNME Hemmen organiseert het hele jaar door activiteiten op het gebied van cultuur, natuur, milieu en educatie in en rondom Hemmen. Zie ook onze website: www.cnmehemmen.nl.

Cultuur bij CNME Hemmen
Wij zijn al jarenlang actief om iedereen enthousiast te maken over de unieke historie en cultuur van Hemmen en haar omgeving. De Hemmense historie is zeer oud. Archeologische opgravingen bewijzen een permanente bewoning van 5000 jaar! Wij organiseren activiteiten waarbij zowel aan de cultuurhistorie als aan het cultuurlandschap aandacht wordt besteed. In het mooie Hervormde kerkje van Hemmen worden elk jaar verschillende sfeervolle concerten gehouden. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van bijzondere muzikanten. Brasserie Heerlijkheid verzorgt voorafgaand aan de concerten een concertlunch.

Natuur bij CNME Hemmen
Belangrijk is de grote natuurlijke diversiteit van de Heerlijkheid Hemmen. Veel vrijwilligers organiseren in en rondom Hemmen activiteiten voor jong en oud. Voor komend jaar liggen er alweer
themawandelingen, struintochten, speurtochten en kabouterwandelingen voor de allerkleinsten. Ook is het mogelijk om met één van onze gekwalificeerde natuurgidsen een wandeling te organiseren voor uw vriendengroep, collega’s of een familiefeestje, eventueel in combinatie met een etentje in één van de Hemmense eetgelegenheden.

Milieu bij CNME Hemmen
Wij streven ernaar om al onze activiteiten zoveel mogelijk duurzaam en ecologisch verantwoord te verrichten. We geven voorlichting op het gebied van milieu door o.a. lezingen en films.
Schoolklassen zijn bij ons van harte welkom voor interactieve cultuur-, natuur- en milieubelevenissen met een scala aan mogelijkheden in de nabije omgeving.

Educatie bij CNME Hemmen
Wij kunnen scholen helpen op een verantwoorde en inspirerende manier vorm te geven aan cultuur-, natuur- en milieueducatie. Dat doen we graag in het belang van de kinderen en hun toekomst!

U kunt ons bereiken op info@cnmehemmen.nl.

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

CNME Hemmen
Kerkplein 4
6672 LB Hemmen
e-mail: info@cnmehemmen.nl
website: www.cnmehemmen.nl

Klik hier voor de Hemmense recepten.

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.