CNME Hemmen organiseert het hele jaar door voor jong en oud leuke activiteiten op het gebied van cultuur, natuur, milieu & educatie in en rondom Hemmen.

CNME Hemmen (voorheen heette het CNME ‘t Pakhuis) is al jarenlang actief om iedereen net zo enthousiast te maken over de prachtige natuur, historie en cultuur van het mooie Hemmen en haar omgeving. De vrijwilligers organiseren op verschillende plekken in Hemmen themawandelingen, speurtochten, lezingen, knutselmiddagen en culturele activiteiten. Naast een heerlijke en gezellige ochtend, middag of avond leert u gelijk meer over de cultuur en natuur van deze mooie plek in de Betuwe.

Het hele jaar zit boordevol activiteiten bij CNME Hemmen. Regelmatig is er een activiteit voor kinderen of voor volwassenen te doen. Het overzicht vindt u op de website www.cnmehemmen.nl.

Wilt u een keer met een groep vrienden, familie of collega’s eropuit? CNME Hemmen biedt diverse wandelingen aan over het landgoed met een deskundige gids, die u en uw gasten van alles vertelt over de natuur of cultuurhistorie.

Daarnaast heeft CNME Hemmen twee wandelroutes van ca. 5 kilometer en een fietsroute van 20 kilometer ontwikkeld. De informatieve boekjes met deze routes zijn gratis verkrijgbaar bij winkel Soesa op het Kerkplein in Hemmen.

CNME Hemmen kan altijd extra hulp gebruiken bij de organisatie van haar activiteiten. Wanneer u het leuk vindt als vrijwilliger te helpen, kunt u contact opnemen.

CNME Hemmen
Kerkplein 10
6672 LB Hemmen
e-mail: info@cnmehemmen.nl
website: www.cnmehemmen.nl

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.