Een oase van bloemen en planten

Houdt u van bloemen en planten? Dan bent u in de kasteeltuin op het juiste adres. De kasteeltuin is een ware oase voor liefhebbers van bloemen en planten, voor hoveniers, tuinarchitecten en andere vakmensen in het groen. Ook voor mensen die rust zoeken is deze ommuurde tuin een heel aangename plek in de Betuwe.

Als je de drukte van het dagelijkse leven achter je wilt laten, is een bezoek aan de kasteeltuin in Hemmen een aanrader. Kom tot rust tussen de duizenden bloemen en planten. De vele vaste planten, de heerlijk geurende Engelse rozen, de heesters, kruiden en waterplanten zijn een lust voor het oog. Het grote aantal hosta’s met bladeren in groene, gele, blauwe en witte kleurscharkeringen hebben veel bezoekers doen verwonderen. Verschillende tuingeraniums bloeien tot de vorst invalt. En wat te denken van de prachtige vlinders die er rondfladderen, van het bijengezoem en van het gezang van allerlei verschillende vogels. Al met al is de kasteeltuin een feest voor al uw zintuigen.

De kasteeltuin wordt volledig onderhouden door een enthousiaste groep vrijwilligers. Dankzij deze vrijwilligers kunnen elk jaar weer vele duizenden bezoekers van de tuin genieten.
De kasteeltuin is gratis toegankelijk voor het publiek en is rolstoelvriendelijk. Van 1 mei tot en met 31 oktober is de tuin dagelijks geopend van 08.00 tot 19.00 uur.

Wilt u een rondleiding, dan kunt u contact opnemen met secretaris/beheerder Jan van den Brandhof
telefoon: 06 40 01 25 96
e-mail: janvdb@xs4all.nl

Als u de kasteeltuin financieel wilt steunen, kunt u overwegen om donateur te worden. U kunt u aanmelden via onderstaand e-mailadres, via de website of het opgavenformulier invullen dat u in het informatiekastje in de kasteeltuin vindt. e-mail: janvdb@xs4all.nl, website: www.kasteeltuinhemmen.nl

In 2019 bent u ook weer van harte welkom!

Jan van den Brandhof

 

 

Kasteeltuin Hemmen
Dagelijks geopend van 1 mei t/m 31 oktober van 8 uur tot 19 uur.
De toegang is gratis.
e-mail: janvdb@xs4all.nl
website: www.kasteeltuinhemmen.nl

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.