Tuinderij De Stroom stelt elke week een groente- en of fruittas samen met verschillende groenten en fruit van het seizoen. Daarnaast is elke vrijdagmiddag hun eigen boerderijverkoop ‘De Groentestek’ geopend. Vers, uit de streek en biologisch. Vanaf nu ook in het assortiment: de Combitas! Elke week een tas met een combinatie van groente en fruit. Ideaal voor als je wel vers en bio wil, maar niet elke dag kookt of thuis eet; of als je het 1 persoons groente en/of fruit klein niet op krijgt. De groente- en fruittassen zijn verkrijgbaar bij De Groentestek en bij verschillende afhaalpunten in de regio Arnhem-Nijmegen-Wageningen-Veenendaal:

Openingstijden De Groentestek:
Elke vrijdagmiddag 13.30-17.00 uur
Hemmensestraat 17, Randwijk
(vanuit Hemmen, over de Linge, eerste boerderij rechts)
e-mail: info@tuinderijdestroom.nl
website: www.tuinderijdestroom.nl

Afhaalpunten groente- en fruittassen:
Nijmegen, Oosterhout, Lent, Elden, Elst, Arnhem, Zetten, Heteren, Herveld, Veenendaal, Wageningen, Valburg en Hemmen.

Het hele artikel over De Groentestek vindt u in het nieuwe magazine Heerlijk Hemmen. Gratis verkrijgbaar bij o.a. Brasserie Heerlijkheid in Hemmen vanaf 24 januari 2018.

De foto is gemaakt door Isabelle Renate la Poutré.

één antwoord

  1. Alojamiento web

    Ik volg een opleiding in de buurt van Hemmen. Om de files s morgens te ontlopen, overnacht ik eens per week in dit prachtige B B. Zo kan ik uitgerust, na een heerlijk ontbijt, mijn studiedag beginnen. Bedindebetuwe is dus ook zeer geschikt als overnachting voor mensen die in de buurt moeten zijn voor studie of zaken.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.