Hemmen, bijzonder in elk jaargetijde

Landgoed Heerlijkheid Hemmen is een mooi landgoed om over heen te dwalen. Door de weilanden naar station Dodewaard, tussen de fruitbomen door terug richting het bos en naar het dorp, slenterend langs de Linge…. Hemmen kent vele gezichten en alle zijn ze bijzonder.

Met mijn fotocamera ben ik graag op stap in Hemmen. Of het nu gaat om een portretsessie met een gezin, een huwelijksreportage of het geven van een workshop, Hemmen heeft sfeer, karakter en zoveel leuke plekjes om mooie foto’s te maken.

Ik hoef niet ver van huis, Hemmen ligt om de hoek en dat is wat het zo bijzonder maakt. En toch zijn veel mensen uit de directe omgeving verrast als ik ze meeneem naar Hemmen. Niet iedereen weet dat Hemmen een mooi landgoed is, en daarom vind ik het zo bijzonder dat ik dat mensen mag laten zien. Dat ik mensen mag laten genieten, dat ik het ze mag laten beleven…..

Beleven en genieten, dat zijn, voor mij, wel twee sleutelwoorden voor Hemmen. Het jaar rond, ieder jaargetijde, iedere dag heeft Hemmen wel iets te bieden. Ik als fotograaf kan daar immens van genieten en ik laat u graag meegenieten….

Jannemieke Fotografie
Ruimoord 19
6671 GR Zetten
Telefoon: 06 23 67 28 86
E-mail: mail@jannemieke-fotografie.nl
Website: www.jannemieke-fotografie.nl 

De foto is gemaakt door Isabelle Renate la Poutré.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.