De ingrediënten voor een mooie foto

Een mooie omgeving
Daar is er op Landgoed de Heerlijkheid Hemmen genoeg van. Kijk om u heen, zie en beleef het park, het dorp en de landelijke omgeving. Het basisingrediënt voor uw foto is hier volop aanwezig.

Het juiste licht
Ga in Hemmen op stap bij het krieken van de dag, of juist een beetje tegen de avond, juist dan als de zon wat lager staat en speels door de bladeren valt. Ook de kleur van het licht is mooi zacht en laat de kleuren van de natuur nog meer tot zijn recht komen.

Een sprekend onderwerp
Met bovenstaande ingrediënten maakt het eigenlijk niet uit welk onderwerp u gaat fotograferen, het zal zeker lukken. Een mooi portret, spelende kinderen in het gras, de bloemen in de kasteeltuin of de hond rennend langs de mooie oude beuken.

De basis voor een mooie foto is met bovenstaande ingrediënten gelegd, maar zoals bij veel recepten is het verzamelen van de ingrediënten niet het moeilijkste gedeelte, maar wel de bereiding. En dat geldt voor een mooie foto ook. Instellingen van uw camera: diafragma, sluitertijd, iso, witbalans en nog zoveel instellingen meer bepalen uiteindelijk het eindresultaat. En hoe mooi het licht en uw onderwerp ook zijn, met de verkeerde bereiding wordt het nooit dat smaakvolle product waarop u had gehoopt.

Daarom verzorg ik graag en met plezier voor u fotosessies, reportages en workshops. Bij een fotosessie of reportage neem ik graag het gehele recept voor mijn rekening en hoeft u alleen maar te genieten van het eindresultaat. Bij een workshop leg ik u graag uit hoe u met alle technieken bij elkaar tot een smaakvol eindresultaat kunt komen. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u mijn website bezoeken: www.jannemieke-fotografie.nl.

Jannemieke Fotografie
Ruimoord 19
6671 GR Zetten
Telefoon: 06 23 67 28 86
E-mail: mail@jannemieke-fotografie.nl
Website: www.jannemieke-fotografie.nl 

Klik hier voor de Hemmense recepten.

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.