Aan de Boelenhamsestraat, tussen het hoogstamfruit van het landgoed, staat het Pakhuis. Met als slogan ‘vergaderen en meer op het Landgoed’ gebeurt er van alles onder de grote rieten kap. Een ruimte, te huur voor van alles en voor iedereen.

In het Pakhuis wordt geleerd, gepresenteerd en gevierd. Er vinden workshops plaats, trainingen en hei-sessies. In pak en in spijkerbroek. En met de laarzen aan naar buiten. Want een fijne ruimte is één, de prachtige omgeving maakt de dag helemaal af.

Je viert in het Pakhuis je verjaardag, het jubileum, het afscheid van die fijne collega. Omdat je in het Pakhuis de regie grotendeels zelf in de hand hebt. Is het budget beperkt? Dan neem je zelf de taart mee. Net zo feestelijk maar niet zo duur. Het nieuwe concept, de kunstwerken van je schildergroep en het boek waar zo lang hard aan gewerkt is. Je presenteert het in het Pakhuis. Nodig iedereen uit en laat zien wat je bedacht, gemaakt of geschreven hebt. Eregast op je eigen feestje!

En in het Pakhuis wordt vergaderd. Omdat de beste ideeën niet achter je bureau ontstaan maar wel in een inspirerende omgeving. In het Pakhuis dus. Waar lucht en ruimte is om de dingen eens van een andere kant te bekijken.

Ook een ruimte nodig waar je tot nieuw inzicht komt? Of waar je kunt vieren wat gevierd mag worden? Huur het Pakhuis een keer. Een paar uurtjes of een hele dag. Met alles er op en er aan of alleen de ruimte. (Bijna) alles kan. Eens kijken in het Pakhuis? Van harte welkom! Bel, mail of kijk op www.inhetpakhuis.nu.

Tot ziens In het Pakhuis!

In het Pakhuis
Boelenhamsestraat 7
6672 MC Hemmen
Telefoon: 06 25 37 77 61
E-mail: info@inhetpakhuis.nu
Website: www.inhetpakhuis.nu

Klik hier voor de Hemmense recepten.

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.