Tussen de Betuwse boomgaarden op het landgoed vind je de karakteristieke voormalige fruitschuur Het Pakhuis. Een prachtige multifunctionele locatie, waar je in alle rust kunt vergaderen, geïnspireerd kunt presenteren of een teamdag buiten de gebaande paden houdt.

De beste ideeën ontstaan als je er even helemaal uit bent. Niet achter je bureau, maar als je de tijd en ruimte neemt om je los te maken van de waan van alle dag. Voor die momenten kom je naar het Pakhuis. Alle rust en ruimte in een omgeving waar de inspiratie voor het oprapen ligt. Lekker naar buiten; de laarzen staan klaar!

De grote open zolder van het Pakhuis heeft alle faciliteiten voor een succesvolle dag. Ruime vergadertafels, een presentatieruimte met theatertribune en een loungehoek voor de gesprekken met de benen op tafel. Geheel verzorgd of liever je eigen zaken regelen? De keuze is vrij, we denken graag mee over wat het beste past.

Ook voor het houden van een kleinschalige voorstelling, expositie, cursus of workshop ben je in het Pakhuis van harte welkom!

Weten wat er mogelijk is? Neem contact op en kom gerust eens kijken.

In het Pakhuis
Boelenhamsestraat 7
6672 MC Hemmen
Telefoon: 06 25 37 77 61
E-mail: info@inhetpakhuis.nu
Website: www.inhetpakhuis.nu

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.