Pauline Blankenberg-ter Kuile is private chef, cateraar, kookdocent en geeft chocoladeworkshops. Cateren van een huwelijksdiner met honderden gasten tot het afleveren van borrelhapjes en buffetten, álles is mogelijk.

Pauline geeft kooklessen in Hemmen, Frankrijk (Limousin) & Italië (Toscane). Dit is een unieke beleving, tijdens deze 4 daagse kookcursus gaat u naar plaatselijke producenten zoals kaasboeren, olijvenpers bedrijven, een oud pasta familiebedrijf, saffraanboerderij, escargotkweker etc. Heerlijk lunchen in osteria’s of restaurants en ’s avonds samen een prachtig diner maken met heerlijke streekwijnen. U kunt zich individueel inschrijven of als groep.

Sinds kort gaat zij met haar Piaggio Vespacar uit 1982 (gekocht van een schaapsherder uit Zuid-Frankrijk, die omgebouwd is tot koffiekar) naar evenementen. Vanuit de Vespacar worden er heerlijke cappuccino’s en espresso’s gezet met een eigen koffielabel en zelfgemaakte taarten.

Bent u nieuwsgierig:
www.paulinecuisine.nl
of facebook: www.facebook.com/PaulinaCucina/
of instagram: www.instagram.com/paulinecuisine/

Pauline’s Cuisine
Kerkplein 2
6672 LB Hemmen
telefoon: 06 54 79 47 10
e-mail: pauline@paulinecuisine.nl
website: www.paulinecuisine.nl

 

De foto is gemaakt door Isabelle Renate la Poutré.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.