Elk jaar worden diverse bijzondere concerten gehouden in het mooie Hervormde kerkje in Hemmen.

Zondag 8 september 2019 om 15.00 uur
Nijmeegs Koper Konsort o.l.v. Dick Bolt
Het Nijmeegs Koper Konsort (met een K!) bestaat uit een tiental koperblazers uit Nijmegen en omstreken. In de huidige bezetting bestaat het ensemble ruim 5 jaar, maar het NKK heeft een oorsprong die veel verder teruggaat. Het koperensemble werd opgericht in 1978, aanvankelijk als koperkwintet. In het dertigjarige bestaan werden vele concerten verzorgd in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Zij spelen dit keer met werken van Franck, Händel, Bruckner, Foster, Gabrieli en Bach.

Diverse koren in Nijmegen en omgeving hebben het NKK verzocht om hun concerten op te luisteren. De kern van het ensemble bestaat uit amateurs en (semi)professionele muzikanten die elkaar in hun studententijd ontmoet hebben in het Nijmeegs Studentenorkest. Het gedeelde enthousiasme voor kopermuziek vormde de basis voor het Nijmeegs Koper Konsort en is nog steeds de drijfveer om samen muziek te maken. Het Nijmeegs Koper Konsort staat onder leiding van Dick Bolt. Het NKK brengt een gevarieerd programma waarbij werken uit de renaissance en barok van componisten als Gabriëli, Vivaldi en Handel, gecombineerd zullen worden met werken uit deze en vorig eeuw (Gershwin, Parker, Bacharach). www.nijmeegskoperkonsort.nl

Kaartjes
De kaartjes kosten € 10,- per concert. Voor kinderen tot 12 jaar € 5,-. De voorverkoop start per 1 maart bij Brasserie Heerlijkheid tegenover de kerk (info@brasserieheerlijkheid.nl, tel: 0488 84 91 72).

Concertlunch
U kunt ook voorafgaand aan het concert kiezen voor een speciale concertlunch bij Brasserie Heerlijkheid. De kosten hiervoor zijn exclusief kaartje € 19,50. U kunt hiervoor reserveren via www.brasserieheerlijkheid.nl.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.