Dompel je onder in een bad van rust en alleen aandacht voor jou en je huid. Een plek waar je de tijd en alle drukke bezigheden van de dag even vergeet. Gelegen op een prachtige plek op het landgoed Heerlijkheid Hemmen.

In aansluiting op de prachtige natuur op het landgoed heb ik ervoor gekozen om met biologische producten te werken. Ze zijn vrij van parabenen, parfum of synthetische werkstofjes en niet op dieren getest. (H)eerlijk en puur dus!

De producten worden per behandeling aangepast op jouw huidconditie. Tijdens de behandeling worden er etherische oliën of kruidenextracten toegevoegd aan de producten om de huid maximaal te voeden, herstellen of vernieuwen.

Je kunt bij De Beautykamer terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, harsen en verven. Maar mijn passie zit vooral in het geven van ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Denk dan bijvoorbeeld aan een anti ageing caviar of een fruitzuur behandeling in kuurverband of als eenmalige boost voor je huid.

Wil je graag maximaal ontspannen en tot rust komen? Reserveer dan één of meerdere nachtjes in onze B&B erbij. Uiteraard inclusief een heerlijk huisgemaakt streekontbijt!

Zin in een verwenmoment? Je kunt je behandeling online inplannen via de website of de Facebookpagina.

Graag tot ziens in De Beautykamer!
Warme groet Femke

Bed in de Betuwe
De Beautykamer
Kerkplein 5e
6672 LB Hemmen
telefoon: 0488 429612
e-mail: info@bedindebetuwe.nl en info@beautykamer.nl
website: www.bedindebetuwe.nl en www.beautykamer.nl

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.