Aan de mooiste laan van Hemmen staat de ruime Bed & Breakfast ‘Het Vogelhuis’. Een vrijstaande woning met een grote tuin, gelegen tegen de bossen van Landgoed Heerlijkheid Hemmen. De B&B heeft twee kamers op de eerste verdieping en die zijn van alle gemakken voorzien.

De kamers hebben beiden een oppervlakte van 19m2 en zijn voorzien van een televisie, Senseo apparaat en een waterkoker. Wifi is aanwezig. Tussen de kamers is een apart gastentoilet en een luxe gastenbadkamer met ligbad, een inloopdouche en een wastafel. Tevens is er tussen de kamers een koelkast aanwezig.

De ene kamer heeft twee éénpersoonsbedden en een zitje. De andere kamer één tweepersoonsbed, een extra éénpersoons bed en een zitje. Het uitzicht van beide kamers is ‘groen’.

Gasten kunnen gebruik maken van het terras aan de achterzijde van het huis. De Bed & Breakfast ligt op loopafstand van een brasserie, een pannenkoekenhuis en het kasteelpark. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes (o.a. de Lingeroute) en een fietsknooppuntroute loopt er langs. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een af te sluiten berging voor (elektrische) fietsen met oplaadpunt. De prijs per kamer met twee personen is € 55,- inclusief ontbijt; één persoon € 30,-. Op vertoon van lidmaatschap ‘Vrienden op de Fiets’ verlenen wij een korting van € 7,50 per persoon.

Bed & Breakfast ‘Het Vogelhuis’
Englaan 1a
6672 LD Hemmen
telefoon: 0488 41 30 87
e-mail: n.janssen36@upcmail.nl

https://www.bed-en-breakfast.nl/info/vogelhuishemmen.html

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.