CNME Hemmen organiseert het hele jaar door activiteiten op het gebied van cultuur, natuur, milieu en educatie in en rondom Hemmen. Zie ook onze website: www.cnmehemmen.nl.

Wij zijn al langere tijd actief om de grote diversiteit van het landgoed de Heerlijkheid Hemmen op het gebied van natuur en cultuur bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Wij proberen hiervoor ieder jaar weer een gevarieerd aanbod aan activiteiten samen te stellen.

Wij organiseren voor jong en oud cursussen en flora- en fauna-excursies zoals:
Herfstwandelingen, Vogelexcursies, Fotowandeltochten, Eten uit de natuur. In ons programma voor 2020 willen wij de spinnen en de vleermuizen wat uitgebreider belichten.

Voor de kleintjes zijn er de Lentespeurtocht voor het hele gezin, Op pad met peuters en Kabouterspeurtocht en Knutselactiviteiten.

Verder hebben we ieder jaar een ouderenactiviteit in samenwerking met Stichting de Zonnebloem in de Oude School in Hemmen.

Ook organiseren we excursies over het ontstaan van Hemmen, hielden we een avond over sterrenkijken en vertoonden we natuurfilms.

In het mooie Hervormde kerkje van Hemmen worden elk jaar verschillende sfeervolle concerten gehouden. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van bijzondere muzikanten. Brasserie Heerlijkheid verzorgt voorafgaand aan de concerten een concertlunch.

Op het landgoed Heerlijkheid Loenen en het aangrenzende gebied langs de Waal organiseerden wij struintochten.

Wij helpen scholen op een verantwoorde en inspirerende manier vorm te geven aan cultuur-, natuur- en milieu-educatie. Schoolklassen zijn bij ons van harte welkom voor interactieve cultuur-, natuur- en milieu belevenissen met een scala aan mogelijkheden in de nabije omgeving.

U kunt ons bereiken op info@cnmehemmen.nl.

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

CNME Hemmen
Kerkplein 4
6672 LB Hemmen
e-mail: info@cnmehemmen.nl
website: www.cnmehemmen.nl

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.