Wil je leren hoe je goed voor jezelf kunt zorgen? Zit je vast in patronen en wil je daar meer zicht en grip op krijgen?
Of ben je op zoek naar een krachtige en fijne manier om jezelf persoonlijk te ontwikkelen?

Graag help ik je bij het creëren van een setting waarin je zelf aan de slag kunt. In de rust en buitenlucht van Hemmen, samen met paarden. Als equine assisted coach zet ik paarden in bij het coachen.

Paarden zijn van nature kuddedieren en vluchtdieren. Om te overleven willen ze de harmonie en saamhorigheid in hun kudde waarborgen. Hierdoor zijn ze experts in het lezen van non-verbale signalen. Hier reageren ze op. Ze zijn eerlijk, oordeelloos en vergevingsgezind in hun directe feedback.

Het doel van de coaching is meer bewustzijn krijgen over jezelf, en over jezelf in relatie tot anderen. We werken oplossingsgericht en ervaringsgericht. Wat houdt je nu bezig en hoe is dat van invloed op je toekomst? Waar loop je tegenaan en waar wil je heen? Hoe kun je daar komen? De coaching biedt ook de mogelijkheid om te experimenteren met ander gedrag. Wat gebeurt er als je iets op een andere manier doet? Werkt dat beter voor je?

Ook als je liever gecoacht wordt zonder paarden ben je van harte welkom. We hebben prachtige wandelpaden vanaf ons huis en kunnen dus ook wandelend een coach-sessie doen.

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie?

Willeke Roest – training en coaching
Veldstraat 75
6672 MD Hemmen
Telefoon: 06 18 03 02 42
E-mail: info@willekeroest.nl
Website: www.willekeroest.nl

Klik hier voor de Hemmense recepten.

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.