Kans-Rijk begeleidt tieners en ouders door de puberteit

Kinderen krijgen is één van de mooiste geschenken die er zijn. Maar wat gaat de tijd snel! Voor je het weet heb je een tiener in huis die z’n eigen koers gaat bepalen, zich minder aantrekt van wat jij als ouder vindt. En een goed en open gesprek is niet meer vanzelfsprekend. Er ontstaan spanningen in de relatie met je tiener, die soms hoog kunnen oplopen, zelfs zo dat je met je handen in het haar zit. Herkenbaar?

Ik ben Christie van Dijken, coach en gespecialiseerd in het begeleiden van pubers en ouders. In mijn praktijk Kans-Rijk begeleid ik tieners die niet lekker in hun vel zitten, die moeite hebben met school en alles wat daarbij komt kijken, die het lastig vinden grenzen aan te geven, met grenzen om te gaan of tegen andere hobbels aanlopen.

De coaching bij Kans-Rijk heeft een positieve insteek en is erop gericht om de eigen kwaliteiten te ontdekken, om succeservaringen op te doen en het zelfvertrouwen te laten groeien. Na een coachingstraject is jouw puber zelfverzekerd en zit lekker in z’n vel. Ook gaat de coaching jou als ouder rust en meer inzicht brengen in je tiener.

In een coachingstraject stellen we heldere doelen om te behalen en gaan we middels gesprek, oefeningen, opdrachten en met diverse materialen aan het werk.

Naast de coaching biedt Kans-Rijk ook trainingen aan. Onder andere de training ‘Weerbaar communiceren voor pubers’, met een module voor ouders. En de ‘Ik leer leren’ training waarin tieners leren hoe ze het beste kunnen leren, plannen en uitvoeren.

Wees welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Kans-Rijk Coaching
Dorpstraat 6
6672 LC Hemmen
telefoon: 06 22 00 00 24
e-mail: info@kans-rijk.nl
website: www.kans-rijk.nl

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.