Wat is het toch heerlijk wonen en werken in Hemmen. De gevarieerde mix van natuur en gecultiveerd landschap, in combinatie met de toegankelijkheid door middel van de wandelpaden, is uniek.

Samen met mijn vrouw en dochter maken we graag stevige wandelingen over het landgoed. Tegenwoordig doen we dat vaak met een afvalzak bij ons. Voor ons is het geen moeite, maar meer een routine bij onze wandelingen. We zien dat steeds meer mensen dit doen. Het zou fijn zijn als de rommel op een gegeven moment ook niet meer in de natuur weggegooid wordt.

Bewegen is voor mij altijd een goede manier om over dingen na te denken. Met het Overlevingsfonds (OF) is het mijn taak een goed rendement te behalen voor de participanten. Dit doe ik door te beleggen in beursgenoteerde bedrijven die iets leveren wat we allemaal nodig hebben. Met een groeiende wereldbevolking zorgt dit voor een natuurlijke groei van de bedrijven waar ik in beleg. In mijn analyses let ik sterk op waardering en schuldpositie. Zo houd ik de portefeuille van het OF aantrekkelijk gewaardeerd en verantwoord.

Hoe goed en degelijk een bedrijf ook is, de beurzen zijn altijd in beweging en de heersende sentimenten zijn van grote invloed op de korte termijn rendementen. Dan is het fijn om even afstand te nemen en niet achter de computer te blijven zitten. Een rondje post doen, even rondom het huis werken of een eindje wandelen met vuilrapen zijn dan mijn favoriete activiteiten.

Op deze manier kan het OF nu een 10-jaarsrendement laten zien van netto 130% voor de participanten. U kunt altijd een afspraak met mij maken voor een goed gesprek hierover.

Het Overlevingsfonds (OF)
Marco Knaap RBA
Beheerder Overlevingsfonds
telefoon: 0488 45 36 10
e-mailadres: m.knaap@overlevingsfonds.nl
website: www.overlevingsfonds.nl

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.