Een dagje hard werken maar thuiskomen met het gevoel dat je even op vakantie bent geweest? Daarvoor ga je naar het Pakhuis. In het Pakhuis, een monumentale fruitschuur op het landgoed Hemmen, kun je vergaderen, brainstormen en teambuilden in een inspirerende en ontspannen sfeer.

Op de eerste verdieping van het Pakhuis vind je een ruimte die uitnodigt tot bijeenkomsten met resultaat. Gebruik de ruimte waar die voor bedoeld is: voor het serieuze werk zit je aan de vergadertafels, voor het gesprek met de benen op tafel neem je plaats in de loungehoek en om je plannen te presenteren zet je je gasten op de tribune van het mini-theater. De ruimte maakt, dat je dag gegarandeerd interactief en dynamisch is. Ongeacht het programma.

Er is lekkere koffie, als je wilt met iets lekkers, en we zorgen voor een heerlijke lunch. Even een dipje? Loop een rondje over het landgoed. Vanaf het Pakhuis zijn er verschillende rondjes, van even eruit tot een stevige wandeling, te maken.

Bij het Pakhuis denken we dat een ontspannen omgeving bijdraagt aan een productieve dag. We doen er dan ook alles aan om daaraan bij te dragen. Vergaderen, leren of presenteren in alle rust en ruimte? Kom naar het Pakhuis.

Meer weten of een keer komen kijken? Kijk op www.inhetpakhuis.nu of mail naar info@inhetpakhuis.nu.

We ontvangen je graag voor een inspirerende dag out of office!

In het Pakhuis
Boelenhamsestraat 7
6672 MC Hemmen
Telefoon: 06 25 37 77 61
E-mail: info@inhetpakhuis.nu
Website: www.inhetpakhuis.nu

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.