Pauline Blankenberg – ter Kuile is private chef, cateraar, kookdocent en geeft veel kooklessen en ook chocoladeworkshops in Hemmen en op andere locaties. Cateren van een huwelijksdiner met een paar honderd gasten tot het afleveren van borrelhapjes en buffetten, álles is mogelijk.

Zij heeft haar opleiding in combinatie met haar school in het Amstel Hotel gevolgd. Dat was de ultieme werkplek waar zij onder de leiding van chef kok John Halvemaan ongekend veel geleerd heeft. Alle gerechten werden daar uitgevonden en uitgeprobeerd en de ingrediënten waren van de allerbeste kwaliteit.

Pauline geeft kooklessen in Hemmen waar u zich met een groep van minimaal 8 personen kunt opgeven. Ook geeft zij in Frankrijk (Limousin) & Italië (Toscane) kookweekenden, dit is een unieke beleving. Tijdens deze 4 daagse kookcursus gaat u naar plaatselijke producenten zoals kaasboeren, olijvenpers bedrijven, een oud pasta familiebedrijf, saffraanboerderij, escargot kweker etc. Heerlijke lunchen in osteria’s of restaurants en ’s avonds samen een prachtig diner maken met heerlijke streekwijnen. U kunt zich individueel inschrijven of als groep.

Sinds kort gaat zij met haar Piaggio Vespacar uit 1982 (gekocht van een schaapsherder uit Zuid-Frankrijk, die omgebouwd is tot koffiekar) naar evenementen. Vanuit de Vespacar worden er heerlijke cappuccino’s en espresso’s gezet met een eigen koffielabel en zelfgemaakte taarten.

Bent u nieuwsgierig:
www.paulinecuisine.nl
of facebook: www.facebook.com/PaulinaCucina/
of instagram: www.instagram.com/paulinecuisine/

Pauline’s Cuisine
Kerkplein 2
6672 LB Hemmen
telefoon: 06 54 79 47 10
e-mail: pauline@paulinecuisine.nl
website: www.paulinecuisine.nl

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.