De Hemmense boerderij met daarbij de dagbesteding is een onderdeel van Philadelphiazorg, een landelijke organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de locatie werkt een vast team van medewerkers, met daarnaast een aantal vrijwilligers die uit persoonlijke betrokkenheid cliënten ondersteunen in het uitvoeren van activiteiten.

De ondersteuning die de cliënten nodig hebben is heel verschillend, van een dagelijks persoonlijk gesprek tot 24-uurs intensieve zorg. Maar wat ze gemeen hebben is nog belangrijker: het zijn mensen die net als wij allemaal gelukkig willen leven, zelf keuzes maken en meedoen in de maatschappij. Het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten kan een aanzet zijn om een mate van zelfstandigheid te bereiken. Bij deze ontwikkeling vragen wij vrijwilligers die in samenwerking met vaste begeleiding de cliënten bij deze activiteiten ondersteunen.

De dagelijkse dagbesteding moet aansluiten bij ieders mogelijkheden wensen en interesse. Zo gewoon mogelijk en speciaal waar nodig. Een van de activiteiten die geboden worden is de houtbewerking, hier worden prachtige tuinmeubelen gemaakt onder leiding van vrijwilliger Henk. U kunt zelfs met uw eigen ontwerp bij ons terecht en dan kijken we wat mogelijk is.

Ook uw wintervoorraad stookhout kunnen we leveren, wij kloven het op maat en leveren het in verschillende hoeveelheden.

Kom gerust eens langs als uw interesse heeft, ook als vrijwilliger, we zijn dagelijks open van 9.00 tot 16.00 uur.

Of neem een kijkje op onze website: www.hemmenseboerderij.nl.

Philadelphiazorg – Hemmense Boerderij
Veldstraat 79b
6672 MD Hemmen
Telefoon: 0488 42 18 04
E-mail: hemmenseboerderij@philadelphia.nl
Website: www.hemmenseboerderij.nl
Locatiemanager: Maartje Sietses

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.