Elke donderdagochtend is het een drukte van belang in de schuur van de groentemeiden van Tuinderij De Stroom. Alle groente- en fruitpakketten worden ingepakt. De dag ervoor zijn de groentes geoogst en gewassen.

En op donderdag en vrijdag worden er groentepakketten van samengesteld en rondgebracht naar verschillende afhaalpunten in de regio. Ruim 250 gezinnen ontvangen elke week een groente- en of fruitpakket. Lekker vers, lokaal en biologisch geteeld.

Wat zit er het groentepakket? Elke week vind je vijf verschillende groentes in je pakket, waarvan meestal vier maaltijdgroentes. De keuze voor de groentes is afhankelijk van het seizoen.

Doordat er veel verschillende gewassen geteeld worden, ontvang je iedere week weer een vers en afwisselend pakket. Ook wordt het assortiment aangevuld met de groentes van directe collega’s van Ekoboerderij De Lingehof, ook in Hemmen. In de wintermaanden wordt een deel van de groentes ingekocht, zodat het pakket afwisselend blijft.

Met elke keer een nieuwsbrief in het pakket en een recept voor bij de groentes van de week! Abonneer je op een groente- en/of fruittas en ontvang iedere week weer een vers en afwisselend pakket!

Ook is de boerderijverkoop “De Groentestek” elke vrijdagmiddag geopend.
Hemmensestraat 17 in Randwijk/Hemmen.

Openingstijden De Groentestek:
Elke vrijdagmiddag 13.30-17.00 uur
Hemmensestraat 17, Randwijk
(vanuit Hemmen, over de Linge, eerste boerderij rechts)
e-mail: info@tuinderijdestroom.nl
website: www.tuinderijdestroom.nl

Afhaalpunten pakketten:
Hemmen, Zetten, Herveld, Valburg, Heteren, Elst, Arnhem-De Laar West, Oosterhout- Stationsstraat, Oosterhout-Meikersstraat, Oosterhout-Grote Boel, Lent-Fluweelboom Aciacialaan, Lent Visveld, Lent Iewan, Wageningen Dieden-weg, Wageningen Roghorst, Wageningen Hoog, Wageningen Stadhuis, Nijmegen Van Nispenstraat.

De foto is gemaakt door Jannemieke Termeer.

één antwoord

  1. Alojamiento web

    Ik volg een opleiding in de buurt van Hemmen. Om de files s morgens te ontlopen, overnacht ik eens per week in dit prachtige B B. Zo kan ik uitgerust, na een heerlijk ontbijt, mijn studiedag beginnen. Bedindebetuwe is dus ook zeer geschikt als overnachting voor mensen die in de buurt moeten zijn voor studie of zaken.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.